Quiz

Vil du lese Superpularen, men er for fattig eller gjerrig til å bestille eit eksemplar? No kan kunnskapane dine om erotisk litteratur redde deg. Send rett svar på spørsmålet under til quiz alfrakrøll superpularen.no, så skal eg prøve å skaffe deg eit eksemplar.

Spørsmål

Fleire av dei viktigaste karakterane i Superpularen har for vane å herme etter scener frå den erotiske litteraturhistoria – bøker som Historien om øyet av Georges Bataille og Filosofi på kammerset av de Sade. Kva norske klassikar er det Fanny i Superpularen siterer her:

– Vi får gå for det trygge, sa ho og tusla inn i stova, kom tilbake med ____________, las høgt det første avsnittet før dei starta å følge handlinga med kroppane sine.

– Jeg lå på maven foran ham, uten truser på og bare med en liten trøye over skuldrene. Jeg strakte bena litt fra hverandre og løftet enden i været for at han skulle få plass til å stikke hånden sin forsiktig opp under maven min, bakfra som han pleide. Et øyeblikk lå jeg og ventet, så kjente jeg varmen av hånden helt oppe mellom innsidene av lårene, og følte at den gled nedenom og opp foran. Så lukket han hånden forsiktig om blomsten min.

Superpularens. 69

 

Atle Berge

Debuterte med romanen Muntergang i 2010. Har etter det gitt ut Stockholmsyndromet (2012) og fire bøker om Barcelona-gjengen. Les meir på samlaget.no.